love the kids

Titta vad som föll ner igenom brevinkastet förut:)





bus eller godis

Haha de knacka nyss på dörren och kan ni gissa vem de va? Fyra små spöken som ropa bus eller godis! Dom var så himla fina och som tur var så hade ja lite godis som dom fick:) (undra vad för bus dom skulle ha hittat på annars;) ) trodde inte man gick bus eller godis i stan!

Jag sprang och hämta kameran och fick ett jättebra kort på dom men så är ju jag helt dum i huvudet för de första jag gör är att ja raderar kortet! puckokim:/ Dom var iallafall jättefint utklädda och målade i ansiktet. Kommer själv ihåg när man var liten och gick runt å knacka dörr på halloween:) vill va liten igen!


I do

efter stan bar det av till bröllops/fest mässa med syrran som ska gifta sig i sommar. Där bjöds de på godis, modevisning och goodiebags från make up store. Det var trevligt men lite besviken på utbudet, haha verkligen inte som turism mässan i göteborg if u know what i mean;) Efter ett tag kände vi att de var dags för mat och toast på Skafferiet blev de, de är verkligen mysigt där och jag som bor typ två meter i från skafferiet borde ju gå dit oftare och fika
Nu är ja hemma och kollar reprisen på greys anatomy och snart börjar top model.


Jag skrev ju tidigare i ett inlägg att ja är så himla lättpåverkad av reklam och nu vill jag verkligen ha en Dolce gusto kaffemaskin, såg nyss reklamen haha, ja menar bara låten på reklamen gör ju att man vill ha den! ne men tänk en riktig latte till frukost, ge mig!

juste fick även massa presentkort med 20% på ett köp av snälla Alex på make up store så säg till så får ni nåra


Love at first sight

Min dag började med att jag var tvungen att springa till stan för att kolla in ett par skor jag såg igår på en hemsida, hitta sista paret i min storlek och såklart kom jag hem med en kartong från eurosko :)

Vad finns i lådan? lägger upp en bild sen på min nya älsklingar

ok ja var bara tvungen


haha här har ni den riktigalåten ;)



We R who we r

Hemma från en kväll på jobbet där jag fick lära mig göra en rusty nail och spana lite på nåra svenska kändisar whoho;p


just nu gillar jag den här låten med kesha verry much

something new



lång t-shirt i matt sammet från mq och ny foundation jag köpte här om dagen

Väldigt svårt att ta en bra bild på t-shirten men på är den väldigt fin, tror den skulle passa bra till
mina skinnbyxor, ska på middag med jobbet imorn så då kanske de blir nått sånt

Tyvärr blir det inget halloweenfirande för mig utan kvällen spenderas på jobbet

payday

I dag är det dags att betala räkningar och inte bara hyran utan den här månaden fick man så klart en fet elräkning och en faktura från h&m inte så kul, menmen snart är de lön igen :)

haha jag har kommit på att jag är en sucker för tv-reklam jag vill ha allt! här om dan så köpte jag en foundation vars reklam konstant går på trean och när jag nyss va i affären var jag tvungen att köpa nya marabou cockies and cream för den ser ju såååå god ut på reklamen haha
och tv-shop ska vi inte ens tala om, jag kan sitta och titta på en grill eller ett strykjärn och känna att jag behöver dom sakerna vilket ja absolut inte gör! haha men de är ju helt otroliga och förändrar ju verkligen ens liv! eller?
måste tänka efter innan ja gör nästa impulsköp




Förutom lite choklad som jag ska njuta av till idol ikväll tänkte jag vara liite nyttig och köpte hela två bananer;)
åå titta va ja hitta LILLA skogaholm haha så himla söt! 10kr kosta den


Himmlen är oskyldigt blå

Bio idag och filmen var kanon, brukar inte gilla svenska filmer så mycket men den här tyckte jag var jättebra, så se den!
Gjorde även några inköp på stan men visar dom imorn:)
Nu Hellenius Hörna



tack för biljetterna carro:)

reminiscing

Bara för att studenten var så bra!



Nytt i mitt badrumsskåp



När ja fyllde år för ett tag sen så fick jag lite produkter från Kms hårvårdsserie och nu har jag testat de ett tag.
Jag älskar schampot som luktar melon och balsamet gör håret verkligen supermjukt! Ja kan verkligen rekomendera kms, men de är nog dags för mig att inse att inte ens de bästa balsamet kan rädda mina kluvna toppar haha ne nu måste ja boka tid hoss frissan!

miss you



jag saknar dig mamma och alla andra kära där hemma. Inte alltid lätt att inte bo i samma stad som sin familj, men snart när jag har några dagar ledigt ska jag ta en tur hemmåt :)


sunday


Vilken seeeeeeeg dag! Har inte gjort ett skit, men man får väl ta de lugnt på söndagar? fast egentligen skulle man ju kunna göra mycket på söndagar för då är ju alla lediga aja nästa söndag kanske jag orkar hitta på nått
Kollade nyss på Gossip girl och snart hoppas ja det börjar nån bra film man kan mysa till i soffan:)

Förreseten, hittade den här bilden (tycker alltid blake är så snygg!)men sen såg jag att bilden var från 2009, verkar som hela norrköping är lite efter med det här med knästrumpor eller va säger ni? haha






MUST HAVE



Kom nyss hem från en kul kväll på jobbet tillsammans med Carro, satt och kolla typ alla bloggar som finns när jag kom på att ja kanske skulle uppdatera min egen nån gång haha! jag var verkligen sämst på att blogga, men nu har jag bestämt mig för att försöka igen och uppdatera minst en gång om dagen bra va? ;)

ja vill lägga in bilder men min kamera är såå dum! JAg vill inte ta bort alla bilder på kameran men problemet är att när ja ska lägga in bara dom nya bilderna som ja har tagit så läggs alla bilder som finns på kameran in på datorn igen?? vet nån hur man gör för att bara lägga in vissa bilder? för nu har jag snart tusen dubletter av alla bilder på datorn. Vet inte om de bara jag som är lite korkad men fattar inte ;P

Ni som känner mig vet ju att ja är en liiiten sminknörd och här om dan var jag på gruppsminkning på MAke up store, jag ville ha allt!

trots att de är lite tomt i plånboken just nu så kom jag hem med en ny mascara (max lashes) och en superfin rouge "must have".  en rouge som heter must have kan man ju inte inte köpa ;)


I´m so happy


är så himla glad för JA jag har fått bästa paletten från smash box i present av mina underbara vänner! Det trodde jag verkligen inte och den är så himla fiiin:) har prövat den lite idag och det är verkligen bra pigment i skuggorna (oj va proffesionellt det lät haha) ne men de blir verkligen mycket färg som sitter. Fick även en blomma och en ros, ett nagellack och ett snyggt halsband, ska försöka lägga upp en bild sen om jag hittar kamerasladden.

Jag fylllde alltså nitton år igår och i lördags bjöd jag mina bästa tjejor på lasagne och vitchokladmousse med limemarinerade jordgubbar till efterrätt, lasagnen blev en aning såsig men god ändå. efterrätten blev en hit och vi hade jättetrevligt, jag ser verkligen fram emot att få bjuda på middag igen nån gång! :) Jag hade en jättetrevligkväll och även om utgången efteråt blev ganska kort så lyckades vi ha jättekul! 
Tack tjejer för en perfekt födelesedag!<3

nästa helg kommer familjen till norrköping och då får jag fylla år igen! lucky me


här är jag för nästan exakt ett år sen och visst kan man säga att jag vuxit lite iallafall?:)

 

 


PREP

Nu har jag precis fixat de sista inför morgondagen då mina tjejer kommer hit och jag ska bjuda på lite mat:)

först gick jag till affären och handlade så mycket så nästan handtagen på plastpåsen gick sönder haha men ja klarade mig ända hem. När jag väl hade packat upp allt kom jag på att jag hade missat typ den viktigaste igrediensen! smart va? så då va de bara att gå tillbaka till affären. Tur att de inte är så långt till konsum iallafall:)

nu är det bara att hoppas på att maten går att äta imorn haha (annars beställer ja fan pizza från queens corner) 
Vad de blir får ni veta imorn;)

stod i provhytten häromdan och blev chokad över att se håret bakifrån i spegeln! måste verkligen boka tid hos frisören! känns inte så kul med världens utväxt och kluvna toppar! nej jag vill klippa några centimeter så håret känns lite fräschare , sen måste jag göra nått åt utväxten, tror jag ska gå nått steg mörkare så jag slipper färga så ofta.
Gillar Whitneys hårfärg här som är nästan som min naturliga färg (fast finare) och kanske blir de nått sånt:) 

whitney port



Me like

Perfekta ögonskuggepaletten -ja tack!
från smashbox nya höstkolektion Masquerade Fall 2010 har ja spanat in den här palleten med nio olika ögonskuggor.

Den innehåller både matta och metalliska skuggor och är därför perfekt till både fest och vardagssminkningar (y)
Jag har varit och kikat lite på den inne på kicks och nu måste jag bara ha den! haha eftersom min födelsedag snart kommer upp så kan det här ju vara en perfekt present att önska sig;)
Jag gillar att det är många starka skuggor men även några neutrala så att man klarar sig med endast palleten och slipper ta fram alla olika ögonskuggor man har lite var stans i necessären ;D

RSS 2.0