Bara för att vi är så bra!



Just nu känns de som inge kul händer bara jobb å jobb men det är i för sig väldigt bra.
Jag kan inte fatta att vi åker till Thailand om 15 dagar! Nu är det nedräkning varje dag ;)


count on me


like this song


Hemma efter en kväll på jobbet och ett minst sagt oväntat möte ..
 massa barn och diskmaskinen gick sönder men de löste sig och vi avslutade kvällen med en välförtjänad milkshake :)

Har känt mig lite hängig igår och idag, vill inte bli sjuk! Ne va depp de lätt blir med de här jävla vädret! Ge mig mig vår nu! Utan resan vet jag inte vad jag skulle göra CAN´T wait!

rainy day



Hade räknat med jobb ikväll, men nu var det tydligen så lite folk på hotellet att det inte behövdes, hatar när de blir så..

Men blir helt enkelt att hitta på nåt annat:) Vad vet jag inte men ska börja dagen nu med lite frulle och desperat housewifes så får vi se vad som händer...


I´m in loveeeeeee


Grab somebody sexy tell them hey..

Har precis kommit hem från sväng på stan med syrran som har provat helt underbara bröllopsklänningar! Hon har lyckats hitta tre favoriter men har ingen aning om vilken av dom hon ska välja.

Jag tycker alla va otroligt fina och vilken hon än väljer så kommer hon se fantastisk ut! ;D men tror min favorit är en riktig prinsessklänning med massa tyll och långt släp! De är nästan så jag vill gifta mig! med Ne-yo!! haha just nu har jag högsta volym och lyssnar på min dröm man;)

I´m back


bilder från år och dar sen! remember?

Imorn åker min Ida till France å är borta hela tio dagar! Hur ska de gå undrar jag ;D Hoppas på mycket jobb så tiden går fort och vi äntligen får åka till Thaii!


och jaaa jag vet att ja inte har bloggat på en evighet shame on me! de här är ett försök men kan inte lova att de håller i sig;D



RSS 2.0